Wyszukiwanie
Autor / Producent:
Data publikacji:
do:

* gwiazdka zastąpi dowolny ciąg znaków
Wyniki wyszukiwania
Wyświetl:
Szukana fraza:  haccp

Wytwornice pary w sektorze spożywczym

Redakcja RI  |  24.11.2011
Przy projektowaniu obiektów oraz instalacji do produkcji i przetwarzania żywności, a także instalacji wentylacyjnych i sanitarnych w budynkach o takim...

Urządzenia technologiczne w zakładach gastronomicznych i ich wpływ na stosowanie instalacji sanitarnych

dr inż. Edmund Nowakowski  |  21.08.2011
W ostatnich latach wprowadzono na rynek wiele nowych urządzeń stosowanych w gastronomii, które wymagają ich uwzględniania przy projektowaniu instalacji...

Wymagania sanitarno-higieniczne w zakładach żywienia zbiorowego

dr inż. Edmund Nowakowski  |  17.10.2008
Po wejściu Polski do UE nastąpiły istotne zmiany w zakresie przepisów dot. bezpieczeństwa żywności i żywienia. Obecnie należy przestrzegać procedur...
9/2019

Aktualny numer:

Rynek Instalacyjny 9/2019
W miesięczniku m.in.:
  • - Dofinansowanie ogrzewania i fotowoltaiki
  • - Eksploatacja gruntowych pomp ciepła
Zobacz szczegóły
Dom Wydawniczy MEDIUM Rzetelna Firma
Copyright © 2011 - 2012 Grupa MEDIUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa, nr KRS: 0000537655. Wszelkie prawa w tym Autora, Wydawcy i Producenta bazy danych zastrzeżone. Jakiekolwiek dalsze rozpowszechnianie artykułów zabronione. Korzystanie z serwisu i zamieszczonych w nim utworów i danych wyłącznie na zasadach określonych w Zasadach korzystania z serwisu.
realizacja i CMS: omnia.pl